S.C. CONSOLD TRUST CONSTRUCT  SRL, a fost infiintata in  anul 2002, de un colectiv de specialisti, in domeniul repararii instalatiilor de ridicat.In cei peste 5 ani de activitate, echipa manageriala a alcatuit un colectiv selectat pe criterii de competenta  si seriozitate.

Aceasta are la dispozitie o baza materiala completa,care permite realizarea cu forte proprii a oricarei operatii din acest domeniu .

Ca o recunoastere a standardului ridicat de executie, S.C. CONSOLD TRUST CONSTRUCT  SRL,  si-a cistigat un bun renume pe piata de profil .In prezent societatea dispune de 12 angajati.Pe langa aceste servicii de specialitate societatea nostra ofera si servicii de formare profesionala pentru urmatoarele meserii: masinist la masini mobile pentru transporturi interioare ( stivuitorist), macaragiu, asfaltator, ifronist, masinist utilaje cale si terasamente.

Autorizari detinute: 

– autorizatie ISCIR in vederea intocmirii de  proiecte de montaj si reparatii pentru instalatii de ridicat: (macarale, conf. PT R1-2003; mecanisme de ridicat, conform PT R2-2003 (vinciuri, trolii, palane, dispozitive de tractiune si ridicat (tirfoare), etc; stivuitoare autopropulsate, conf. PT R3 – 2003; platforme autoridicatoare, conform PT R4 – 2003; nacele suspendate pe cabluri mobile, conf. PT R4-2003; elevatoare pentru vehicule, conf. PT R5 – 2003.

– autorizatie ISCIR pentru montare, reparare de: macarale deplasabile pe cai de rulare cu sina (poduri rulante si macarale portal) cu sarcina maxima Q max. = 100 tone, reparare de macarale deplasabile pe cai de rulare fara sina, cu sarcina maxima, Qmax. = 125 tone, conform prevederilor prescriptiei tehnice PT R1, Colectia ISCIR.

– autorizatie ISCIR pentru reparare elevatoare pentru vehicule cu sarcina maxima Q max = 10 tone, conform PT R5, Colectia ISCIR.

– autorizatie ISCIR pentru reparare de platforme autoridicatoare, cu sarcina maximã Q max = 10 tone, nacele suspendate pe cabluri cu sarcina maximã Q max. = 10 tone conform PT R4, Colectia ISCIR.

– autorizatie ISCIR pentru reparatii moto / electrostivuitoare, conform PT R3-2003, Colectia ISCIR.

– autorizatie eliberata de  ISCIR pentru RSVTI (Responsabil cu supravegherea ºi verificarea instalaþiilor de ridicat).

– autorizatie eliberata de CNFPA ( Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru organizare programe de calificare in meseria de macaragiu.

– autorizatie eliberata de CNFPA, pentru organizare programe de calificare in meseria de masinist la masini mobile pentru transporturi interioare.

 -autorizatii CNFPA, pentru organizare de programe in domeniile: asfaltator, ifronist, masinist utilaje cale si terasamente;– organizatia poseda si personal autorizat de ISCIR, pentru supravegherea lucrarilor din domeniile de activitate autorizate ISCIR mentionate mai sus .  S.C. CONSOLD TRUST CONSTRUCT  SRL are Sistem de Management al Calitatii (SMC) implementat si certificat , conform SR EN ISO 9001/2001:

–         dovedirea capabilitatii de a furniza continuu servicii  conforme cu cerintele clientului si cerintele reglementarilor aplicabile;

–         cresterea satisfactiei clientului prin imbunatatirea continua a sistemului;

–         demonstrarea conformitatii cu documentul de referinta SR EN ISO 9001: 2001.

In ceea ce priveste portofoliul nostru de clienti putem mentiona:

Lucrari de reparatii stivuitoare:S.C. Cameron Romania S.R.L.S.C. Saint Gobain Isover Romania S.R.L.S.C. Timken S.A.S.C. Uztel S.A.

Lucrari de intretinere si revizie pentru instalatii de ridicat:

S.C. Cameron Romania S.R.L.

S.C. Saint Gobain Isover Romania S.R.L.

S.C. Timken S.A.

S.C. Uztel S.A.

Cursuri de formare profesionala:S.C. Saint Gobain Isover Romania S.R.L.S.C. Odfjell Well Services S.R.L.  Vanzare stivuitoare noi:

S.C. Cameron Romania S.R.L.

  In speranta unei bune colaborari, va multumim anticipat pentru atentia acordata.